Σχετικά με εμάς

H ARISTON GLASS είναι μια Ελληνική εξαγωγική εταιρεία επεξεργασίας και κατασκευής συστημάτων διπλών και τριπλών υαλοπινάκων, με μεγάλη εξειδίκευση στους ενεργειακούς υαλοπίνακες ασφαλείας τελευταίας γενιάς και τα minimal συστήματα κουφωμάτων των καλύτερων εταιρειών του κόσμου ( Keller, Alumil, Orama). Τα στελέχη της είναι άρτια εκπαιδευμένα, συνεχώς επιμορφούμενα και η φιλοσοφία της εταιρεία είναι η παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες – συνεργάτες της και όχι η πώληση προϊόντων.

Ο Στόχος μας

Η διάθεση στην αγορά των νέων και καινοτόμων προϊόντων υαλοπινάκων και συστημάτων υψηλής τεχνολογίας και η ανταπόκριση στις εξελισσόμενες ανάγκες και σύγχρονες προκλήσεις της αγοράς.

Περιβαλλοντική Ευθύνη

Με τις ολοκληρωμένες λύσεις ενεργειακών υαλοπινάκων υψηλών επιδόσεων και με συστήματα τεχνολογικώς προηγμένα, που προσδίδουν αισθητική έμφαση εξοικονομώντας παράλληλα ενέργεια, η ARISTON GLASS συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος με τρεις τρόπους:

  • Εισαγωγή προϊόντων στην αγορά που θα βοηθούν στην εξοικονόμηση ενέργειας
  • Ανακύκλωση σχεδόν ολόκληρων των ποσοτήτων γυαλιού που προκύπτει από τις φθορές
  • * Υπενθυμίζεται ότι το γυαλί είναι ίσως το πιο φιλικό οικοδομικό προϊόν προς το περιβάλλον, ενώ από την επεξεργασία του δεν προκύπτουν απόβλητα.

Το αντικείμενο μας

Ελληνική εξαγωγική εταιρεία επεξεργασίας και κατασκευής συστημάτων διπλών και τριπλών υαλοπινάκων τους

  • Προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας.
  • Κατασκευή διπλών ή τριπλών υαλοπινάκων ειδικών προδιαγραφών
  • Από τον σχεδιασμό και την προδιαγραφή των έργων από τους αρχιτέκτονες και μηχανικούς, μέχρι την τοποθέτηση και παράδοση όλων των γυάλινων στοιχείων
  • Εισαγωγή και εμπορία συναφών προϊόντων (υαλότουβλα, υλικά διπλής υάλωσης, υλικά τοποθέτησης)

Ολοκληρωμένες λύσεις ενεργειακών υαλοπινάκων υψηλών επιδόσεων και συστήματα τεχνολογικώς προηγμένα, που προσδίδουν αισθητική έμφαση, ενώ παράλληλα εξοικονoμούν ενέργεια συμβάλλοντας στη προστασία του περιβάλλοντος.

Η ακτίνα δράσης της εταιρείας καλύπτει τη Πελοπόννησο, την Αττική, τη Δυτική & Κεντρική Ελλάδα, και τα Νησιά Ιονίου. Εκτός από τα σημαντικά έργα της στον Ελλαδικό χώρο, έχει ολοκληρώσει πολλά έργα στην Νέα Υόρκη, και τον Καναδά, σε Ευρωπαϊκές χώρες ( Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, την Αυστραλία, την Αίγυπτο, τον Λίβανο, το Ομάν και έχει σημαντική παρουσία και δραστηριότητα στην πολύ απαιτητική αγορά του Ισραήλ. Το μέγεθός της, η οικονομική επιφάνεια και η συνεχώς αυξανόμενη τεχνογνωσία της, την έχει εγκαθιδρύσει εδώ και χρόνια στους ηγέτες της Ελληνικής αγοράς στο χώρο των υαλοπινάκων.

Χαρακτηρίζεται από μακρόχρονη δυναμική παρουσία και συνέπεια στο χώρο του γυαλιού. Απασχολεί συνολικά 16 άτομα για τη διαχείριση, επεξεργασία, αποθήκευση, πώληση και τοποθέτηση υαλοπινάκων και συστημάτων.Ενημερωμένα στελέχη με πολύχρονη πείρα στο χώρο είναι έτοιμα να προτείνουν τεκμηριωμένα άρτιες λύσεις για διάφορες εφαρμογές του γυαλιού σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και να κατευθύνουν το πελάτη με σοβαρότητα και γνώση στις πολλαπλές δυνατότητες των υαλοπινάκων.
Είναι πιστοποιημένη με CE, ISO 9001 και παρέχει γραπτή 10ετή παγκόσμια εγγύηση για τη σωστή λειτουργία των συστημάτων διπλών υαλοπινάκων. Η μέχρι σήμερα πορεία της και τα πολυάριθμα επιτυχώς εκτελεσμένα project της είναι αυτά που εμπνέουν εμπιστοσύνη για μια σωστή και αποδοτική συνεργασία με εσάς.

Φιλοσοφία

Η παροχή εξελιγμένων προϊόντων που κυκλοφορούν στη διεθνή αγορά καθώς και προηγμένων υπηρεσιών με τεχνική αρτιότητα, αξιοπιστία και συνέπεια.
Λειτουργική αριστεία με σκοπό την επίτευξη χαμηλότερου κόστους ως ουσιώδη προϋπόθεση ανταγωνιστικότητας και εξέλιξης.

Δεσμεύσεις

Η παρακολούθηση των κυρίαρχων τεχνολογικών τάσεων στη βιομηχανία του γυαλιού καθώς και των καινοτόμων προϊόντων.
Η ασφάλεια ως πρώτη προτεραιότητα και η διασφάλιση ενός περιβάλλοντος εργασίας χωρίς κανένα ατύχημα σε όλες τις δραστηριότητές μας.

Εταιρική ευθύνη

Ο σεβασμός στον άνθρωπο είναι ένα βασικό σημείο μας και εκφράζεται στην πράξη με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τους δικούς μας ανθρώπους και στους συναλλασσόμενους με την εταιρία μας.